Προώθηση Ιστοσελίδων

 

Φανταστείτε τις μηχανές αναζήτησης ως ένα δίκτυο στάσεων σε ένα μεγάλο σύστημα του μετρό της πόλης! Κάθε στάση έχει το δικό τής μοναδικό έγγραφο. Οι μηχανές αναζήτησης( Google, Yahoo, Bing…) χρειάζονται έναν τρόπο για να “σχηματίσουν ολόκληρη την πόλη και να βρουν όλες τις στάσεις, έτσι ώστε να χρησιμοποιήσουν την καλύτερη διαθέσιμη διαδρομή σύνδεσης. 

Μόλις οι μηχανές αναζήτησης βρουν (Crowling) αυτές τις σελίδες, αποκρυπτογραφουν τον κώδικα από αυτές και αποθηκεύουν επιλεγμένα κομμάτια σε τεράστιους σκληρούς δίσκους, και αυτά τα κομμάτια- κώδικες πρέπει να τα θυμούνται αργότερα, όταν χρειαστεί για ένα ερώτημα αναζήτησης.Για να ολοκληρώσουν το μνημειώδες έργο της εκμετάλλευσης δισεκατομμυρίων σελίδων που μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, οι μηχανές αναζήτησης έχουν κατασκευάσει κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο. Αυτές οι τερατώδες εγκαταστάσεις αποθήκευσης τηρούν χιλιάδες μηχανές επεξεργασίας μεγάλων ποσοτήτων πληροφοριών. Μετά από όλα, όταν ένα άτομο εκτελεί μια αναζήτηση σε κάποια από τις μεγάλες μηχανές, απαιτούνται αποτελέσματα ακαριαία ακόμη και ένα 1 ή 2 δευτερόλεπτα καθυστέρηση μπορούν να προκαλέσουν δυσαρέσκεια, έτσι οι μηχανές δουλεύουν σκληρά για να δώσουν απαντήσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα.Οι μηχανές αναζήτησης είναι μηχανές– απαντήσεις, για ένα πρόσωπο που ψάχνει κάτι στο διαδίκτυο

Επί του παρόντος, οι μηχανές αναζήτησης ερμηνεύουν συνήθως την σημασία καθώς η δημοτικότητα των εκατομμυρίων ιστοσελίδων που ανταγωνίζονται για συγκεκριμένες Λέξεις-Κλειδιά ( KEYWORDS) την πιο δημοφιλή τοποθεσία, σελίδα ή έγγραφο, οι πληροφορίες που περιέχονται θεωρούνται ο πιο πολύτιμος παράγοντας. Η υπόθεση αυτή έχει αποδειχθεί αρκετά επιτυχής στην πράξη, γιατί έχει αποδειχτεί ότι αυξήθηκε η ικανοποίηση των χρηστών, χρησιμοποιώντας στις μετρήσεις που ερμηνεύουν τη δημοτικότητα των ιστοσελίδων.Η δημοτικότητα και η σημασία των ιστοσελίδων δεν καθορίζονται χειροκίνητα. Αντ ‘αυτού, οι μηχανές, προσεκτικά με μαθηματικές εξισώσεις και με διάφορους αλγόριθμους ταξινομούν  αυτόν τον άπειρο πλέον κόσμο του ίντερνετ γενικώς!Οι Μηχανές αναζήτησης στο διαδίκτυο υπάρχούν εδώ και πάνω από 15 πλέον χρόνια αλλά οι επαγγελματίες στο χώρο αυτό  έχουν βρει μεθόδους για να αποσπάσουν πληροφορίες για το πώς οι μηχανές αναζήτησης κατατάσσουν τις σελίδες. Η Top SEO Greece χρησιμοποιεί  αυτά τα δεδομένα για να βοηθήσει τους πελάτες της να επιτύχουν καλύτερη τοποθέτηση.

Leave a Reply